Telefon Numarasız Gmail Açma - Sınırsız Gmail Hesabı Nasıl Açılır


Telefon numarası olmayan kullanıcılar veya telefon numarasını kullanmak istemeyen kullanıcılar gmail adresi alabilirler. Hemen gmail servisinden ücretsiz ve telefon numarası kullanmadan mail adresimizi alalım.

Günümüzde internet kullanıcılarının tamamının sahip olması gereken, mail adresleri hesabı vardır. Bu hizmeti sunan bir çok ücretsiz firma bulunmaktadır.. Yerel servisleri kullanabileceğiniz gibi dünya çapında milyonlarca kullanıcının tercih ettiği platformları tercih edebilirsiniz. Ücretsiz e posta servislerinin başında gmail, hotmail, yahoo, yandex ve outlook gelmektedir. Biz bu yazımızda gmail servisinden ücretsiz ve telefon numarası kullanmadan mail adresimizi nasıl alabileceğimizi inceledik.



Google’ın kullanıcılarına sunduğu mail servisi olan Gmail, dünya üzerinde en çok bilinen ve kullanılan eposta servislerinden birisidir. Hızlı bir şekilde telefon numaranız olmadan mail adresi alabilirsiniz. Güvenilir olması, spam mailleri yakalaması nedeniyle gmail’ i tercih edebilirsiniz. Bunun için aşağıda ki talimatları sırasıyla uygulayalım.

Telefon Numarasız Gmail Açma

  • Burada gerekli bilgileri giriyoruz ve 8 haneli şifremizi belirliyoruz.
  • Gelen ekranda sadece doğum tarihimizi girmemiz yeterli.
  • Daha sonra hesabımızı oluştura tıklıyoruz.


Yardımcı olması için YouTube videomuz yayında.



Yorumlar

Yorum Gönder