Bilgisayardan iPhone'a Müzik Atma (Kolay ve Basit yolu)

Herkesin bildiği üzere iPhone cihazlara müzik yüklemek Android işletim sistemli cihazlara göre daha zor, ama sonuçta olarak imkansız değil. Fakat iPhone'a müzik atmak isteyen kullanıcılarının bilgisayarlarına iTunes programını indirmesi gerekiyor. Bu programı indiren kullanıcılar itunes müzik atma işlemini kolayca yapabilirler. Aynı zamanda program üzerinden video montajı yapabilir ve zil sesi dahi oluşturabilirsiniz. Bilgisayardan iphone'a müzik yükleme işlemini nasıl yapabileceğinizi sizlere adım adım aktaralım: 
 
Aşağıdaki talimatları sırasıyla uygulayalım.
  • İlk olarak bilgisayarınıza iTunes programını indirip kurmanız lazım. Daha sonra üst tarafta bulunan hesap kısmından icloud mailiniz ve şifrenizle hesabınızı açmanız lazım.
  • Burada kablonuzu bilgisayara bağlıyoruz ve üst tarafta bulunan panelin sağ tarafında telefon işareti çıkıyor. Eğer bağlantınızda bir sorun yoksa bu işaret çıkar. Daha sonra buraya tıklıyoruz ve karşımıza telefonun özelliklerinin bulunduğu bir sayfa açılıyor.
  • Burada özet kısmının alt tarafında bulunan seçenekler yerine geliyoruz. Müzikleri ve videoları elle yöneti işaretliyoruz ve bittiye tıklıyoruz.
  • Daha sonra sol tarafta aygıtım sekmesi altındaki müzikler kısmına tıklıyoruz.
  • Burada sizi telefonunuzda bulunan müzikler gözükecektir. Daha sonra bilgisayardan iphone'a atmak istediğimiz müzikleren bulunduğu klasörü açıyoruz ve müziklerin hepsini seçip sürükleyerek iTunes programının üzerine bırakıyoruz.
  • Burada atmış olduğumuz müziklerin hepisini seçip üzerine gelip sağ tıklıyoruz ve aygıta ekleye tıklayıp telefonunuzu seçiyoruz. İşlem bu kadar artık müzikler iphone'a aktarıldı.

Yardımcı olması için YouTube videomuz yayında. 





Yorumlar