iOS GOOGLE EARTH NASIL YÜKLENİR

Google Earth’ün içimizdeki kaşifi ortaya çıkaracak yeni özellikleri Android ve Web sürümlerine geçtiğimiz Nisan ayında gelmişti. Yenilenen Google Earth, aradan geçen neredeyse 4 ay sonunda iOS işletim sistemlerinde de kullanılabilecek. 3D harita görünümleriyle sosyal medyayla bütünleşen yeni Google Earth, iPhone cihazınızdan rehber eşliğinde düzenlenen turlara katılmanıza olanak tanıyor. Seyahat etmek için yeterli para ve zamanı olmayan herkes için mükemmel bir deneyimi ayağımıza getirecek.


Google’ın en kullanışlı hizmetlerden biri Google Earth, yurt dışına hiç çıkmamış kişilerin, saniyeler içerisinde dünya turu yapabileceği bir servis. İsterseniz uydu görüntüleriyle dünyanın heryerine kısa bir yürüyüşe çıkabilirsiniz. Bunlar ve daha fazlasını Google Earth Pro ile yapmak mümkün.


Google Earth uygulamasını, bildiğiniz gibi Türkiye'den indiremiyoruz. Fakat yurt dışında bazı ülkelerde kullanılıyor. Bizzat Google tarafından ülkemizdeki kullanıcılara sunulmayan uygulamaya, yine Google'ın sunduğu bazı yöntemler ile ulaşabiliyoruz. Bizde size yardımcı olmak için Google Earth uygulamasını iOS sürümüne nasıl kullanabileceğimizi anlatık.

Yorumlar