Artık Netflix'in Otomatik Oynatma Özelliğini Kapatabileceksiniz

netflix izle

 
Nihayet, Netflix kullanıcıların şikayet yağmuruna tuttuğu bir özelliğin kapatılmasına izin verecek.

Artık Netflix'teki önizleme otomatik oynatma özelliğini devre dışı bırakma seçeneğiniz var, yani işteyken bazı filmlere girmeye çalıştığınızda ortaya çıkan yüksek sesli videolar artık sizi yormayacak. 
 
Netflix iki farklı otomatik oynatma türünü birbirinden ayırır. Birincisi bir dizideki bir sonraki bölümü otomatik olarak oynatmak ve ikincisi otomatik oynatılan önizlemelerdir (göz atmak için Netflix'i açtığınızda gördüğünüz). Her ikisini birden veya yalnızca birini kapatabilirsiniz. Netflix, bunları farklı geçişlere kolayca ayırdı fakat her ikisini de aynı yerde bulabilirsiniz.
 
Oturum açtıktan sonra profil kutucuklarınızla menüye gidin. Tüm kutucukların altında olması gereken "Profillerimi yönet" i tıklayın. Ardından ayarlamak istediğiniz profili tıklayın. Profil resminin altında iki seçenek görürsünüz: “Bir dizideki sonraki bölümü otomatik olarak tüm cihazlarda oynat” ve “Tüm cihazlarda gezinirken otomatik oynat önizlemeler”.
İşte bu kadar bunlardan birinin veya her ikisinin işaretini kaldırın. İşte böyle. Bu profil için artık otomatik oynatmaya gerek yok.
 
Garip ama, bunu sadece masaüstü sitesinde yapabilirdim. iPhone veya Android uygulamalarını güncelleseniz bile olmauyor. İleride orayadan geleceğini umuyoruz
 

Yorumlar