iCloud Fotoğrafları Geri Yükleme ve Bilgisayara Aktarma

iCloud, verilerinizi depolayabileceğiniz, iCloud hesabındaki yedekler ile de diğer cihazlarınıza aktarabileceğiniz bir Apple üründür. Tüm Apple cihazlarınızda bu depolama uygulamasını kullanabiliyorsunuz. İsterseniz, IPhone’nunuzdaki fotoğraf ve video gibi verilerinizi diğer Apple ürünlerine aktarabiliyor ya da erişebiliyorsunuz. İsterseniz iPod Touch’ınızdaki şarkıları diğer Apple ürünlerinde de dinleyebiliyorsunuz. Aşağıdaki talimatları sırasıyla izleyerek iCloud'daki fotoğraflarınızı bilgisayara aktarabilirsiniz.
  • İlk olarak https://www.icloud.com/ tıklayıp giriş yapıyoruz. Daha sonra iphone cihazımıza 6 haneli bir doğrulama kodu geliyor ve bu kodu bilgisayardan giriyoruz.
  • Gelen ekranda tarayıcıya güven diyoruz. Daha sonra açılan pencereden fotoğraflara tıklıyoruz.
  • iPhone cihazımızda ki bütün fotoğrafları burada görebiliriz. İndirmek istediğimiz fotoğrafları ctrl tuşuna basılı tutarak seçiyoruz.
  • Sağ üst köşede ki silme tuşunun solunda ki indir butonuna tıklıyoruz ve işlem bu kadar. Artık indirdiğiniz fotoğrafları ve videoları bilgisayarınızdan açabilirsiniz.

iCloud fotoğraflara telefon üzerinden nasıl erişim yapılır, yedeklenen fotoğtaflar nerede saklanır, icloud saklama alanı nasıl boşaltılır detaylıca anlattım.

Yapamıyanlar için YouTube videomuz yayında.

Yorumlar