Netflix Türkiye Kullanıcılarını Üzen Haber

netflix üyelik


Netflix'in kullanıcılara deneme sürümü olarak sunduğu ücretsiz 1 aylık üyelik sistemi Türkiye özelinde kaldırıldı. Bu özelliğin kaldırılması ile ilgili çeşitli söylentiler olmasına karşılık Netflix sözcüsünden açıklama geldi. Bu konuda Netflix sözcüsü “Netflix olarak Türkiye’de yeni üyeler kazanmak ve onlara harika bir Netflix deneyimi sunmak için farklı kampanyalar planlıyoruz.” dedi.
 
Dijital yayın platformu Netflix, Türkiye de dahil olmak üzere birçok ülkede hizmet veriyor. Farklı abonelik paketleri bulunan platformda kullanıcılar, kendilerine uygun paketi seçerek ödeme yapmaya ve kullanmaya başlıyor. Ayrıca, 30 günlük ücretsiz deneme süresi de kullanıcılara sunuluyor. Ancak Netflix Türkiye’den resmi açıklama gelmese de Netflix ücretsiz deneme süresi için kötü haber ortaya çıktı. 
 
Netflix'ten deneme üyeliğinin kaldırılması ile ilgili açıklama geldi
 

Bu konuda Netflix sözcüsü “Netflix olarak Türkiye’de yeni üyeler kazanmak ve onlara harika bir Netflix deneyimi sunmak için farklı kampanyalar planlıyoruz.” dedi.

1 aylık deneme sürümü kaldırılmasına karşılık yeni kampanyalarlarla üye kazanımına devam etmeyi planlayan Netflix'in böyle bir kararı sadece Türkiye için almadığını belirtmemiz gerek. Daha önce Birleşik Krallık ve Meksika'da da 1 ay ücretsiz üyelik özelliğini kaldırılmıştı. 

Yorumlar

  1. Kullanıcı sayısını ciddi oranda düşürecek bir hamle olmuş. Etafımdaki çoğu kişi 1'er aylık deneme sürümü için e-posta oluşturduğu, papara gibi ön ödemeli kart olduğu bile oluyordu :) Gerçi bu kadar çok bedava kullanıcının olması iyi mi kötü mü o da ayrı konu. Belli ki Netflix'in de dikkatini çekmiş bu.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder