Tumblr Hesabı Nasıl Silinir? - Tumblr Hesap Kapatma Nasıl Yapılır?

Tumblr; video, resim, görsel, chat, yazı, link eklemesi ve gif gibi paylaşılar yapabileceğiniz bir sosyal medya sitesidir. Tumblr ile sayfanızı kendinize göre oluşturabilirsiniz. Diğer sosyal medya sitelerinde ki gibi istediğinz konuları etiket “#” yardımıyla kolayca ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda yapacağınız paylaşımları “#” etikete ile bir çok kişiye ulaştırabilirsiniz. Profilinizi Tumblr tarafından sunulan hazır temalarla kullanabilir veya kendinize özel oluşturduğunuz özel temayı satın alarak kullanabilirsiniz. Diğer sosyal medya sitelerinde ki gibi istediğiniz kullanıcıları takip edebilir ve anasayfanızda onların paylaşımlarına yer verebilirsiniz. Yeniden blogla işaretini kullanarak kendi profilinizde gözükmesini sağlayabilirsiniz. Hoşunuza giden paylaşımları beğenerek profilinizde ki beğendiklerim bölümünde kolayca ulaşabilirsiniz.

Tumblr Hesabı Nasıl Silinir?

Öncelikle belirtmeliyim ki Tumblr hesap silme işlemini yapmadan önce bilinmesi gereken bazı önemli konular var. Bu konuların en önemlisi Tumblr hesabını tamamen silecek olmanızdır yani geçici bir süre dondurma gibi bir durum söz konusu değildir. Bu yüzden hesabı silmeden önce hesabınızda bulunan tüm resimler, temalar, beğeniler, iletiler, mesajlar ve bloglar geri döndürülemeyecek şekilde silinecektir. Tumblr hesabınızı silmeden önce dosyalarınızı, resimlerinizi, mesajlarınızı ve iletilerinizi yedeklemeniz gerekmektedir. Bununla birlikte tüm takip ettiğiniz hesaplarla ve sizi takip edenlerle olan iletişiminiz kopacaktır. Fakat hesabınızı sildikten sonra aynı hesapla yeni bir Tumblr hesabı açbilirsiniz.
  • Mobil cihazınızda kullandığınız tarayıcıyı açıyoruz ve www.tumblr.com adresine tıklıyoruz.
  • “Oturum Aç” butonuna tıklayınız.
  • Açılan sayfada E-Postanızı girerek “Sonraki” butonuna tıklıyoruz.
  • Daha sonra bana sihirli bir bağlantı göndere tıklıyoruz.
  • E-Postanızı bir mail gelecek bu maili açarak başla butonuna tıklıyoruz.
  • Tumblr hesabımız açılacaktır. Buradan sol üst köşede bulunan üç tire butona tıklıyoruz.
  • Sırasıyla ayarlar butonuna ve hesap butonuna tıklıyoruz.
  • Gelen sayfada en altta bulunan hesabı sile tıklıyoruz.
  • Daha sonra bizden eposta adresi ve şifre doğrulaması isteyecektir. Biz de doğrulamayı yaptıktan sonra herşeyi sile tıklıyoruz. İşlem bu kadar.
Yapamıyanlar için YouTube videomuz yayında.








Yorumlar