Twitter Hassas İçerik Görüntüleme Nasıl Yapılır ?

Twitter diğer sosyal medya uygulamalarına kıyasla daha politik bir sosyal ağ. Twitter'ın hassas medya politikası sebebiyle paylaşılan medyada eğer "aşırı kanlı" , "cinsel şiddeti betimleyen medya" ve yasadışı içeriği barındıran görüntüler varsa , twitter bu görüntüleri "Bu medya hassas materyaller içerebilir" yazısıyla ile kullanıcılarını uyarıyor. 
 

Varsayılan olarak, Twitter bu medyayı "Bu medya hassas materyaller içerebilir", "Bu profil potansiyel olarak hassas içerik içerebilir" veya "Aşağıdaki medya potansiyel olarak hassas içerik içerebilir" uyarısıyla sınırlar. Bir Twitter hesabınız yoksa, bu ayarı değiştirmek için bir tane oluşturmanız ve oturum açmanız gerekir. Karşınıza hassas içerikle alakalı olarak; “Bu Tweet hassas içerik barındırıyor olabilir” şeklinde uyarı mesajı çıkabilir. Sizde akıllı cihazınızda ya da tabletinizde vakit geçirirken karşınıza hassas içerikle alakalı yazı çıkıyorsa bu sorunun nasıl çözüleceğinden bahsedeceğiz.  Eğer siz de bu sorunu yaşıyorsanız ve görüntülemek istiyorsanız yapmanız gereken, hassas medya seçimini değiştirmek olacaktır. 
 
Aşağıdaki ta adımları sırasıyla takip edelim.
 
  • İlk olarak mevcut mobil tarayıcınızdan veya bilgisayar tarayıcınızdan https://twitter.com/login?lang=tr  adresine tıklayın ve oturumunuzu açın. Not: Mobil uygulamalar üzerinden bu ayar yapılamıyor.
  • Daha sonra ayarlar ve gizlilk seçeneğine tıklıyoruz.
  • Ardından gizlilik ve güvenliğe tıklıyoruz ve açılan pencerede biraz aşağıda güvenlik sekmesi altında "Hassas içerikli olabilecek medyayı görüntüle" seçeneğini işaretliyoruz. İşlem bu kadar artık isterseniz mobil uygulamada isterseniz bilgisayardan hassas içerikli medyaları görüntüleyebilirsiniz.

YouTube videomuz yayında. 



 

Yorumlar