Twitter Şifre Sıfırlama - Twitter Şifremi unuttum Telefon Numarası Değişti

Twitter hesabınıza erişim sağlıyamıyorsanız yani giriş şifresini unuttuysanız tekrardan bir parola alabilirsiniz. Twitter en çok kullanılan sosyal medya sitelerinden bir tanesi diyebiliriz. Uzun süre hesabınıza giriş yapmamanız halinde veya şifrenizin bir başkası tarafından kırılmaması için güçlü ve karmaşık bir şifre belirlediyseniz unutmanız gayet normaldir. Şimdi adım adım Twitter hesabınızın şifresini nasıl sıfırlayacağımızı anlatacağız.



Twitter Şifre Sıfırlama Nasıl Yapılır ?

  • Yapmanız gereken ilk iş https://twitter.com/account/begin_password_reset linkine tıklıyorsunuz ve açılan sayfada kullanıcı adımızı girip hesabımızı buluyoruz.
  • Daha sonra karşımıza 2 tane seçenek geliyor. Bir tanesi telefon numarası, bir tanesi mail adresimiz. Bunlardan hangisi ile şifremizi sıfırlamak istiyorsak unu işaretliyoruz. Not: mail adresi ile şifre sıfırlamayı öneriyoruz.
  • Gelen ekranda bizden kod istiyor. Burada eğer mail adresinizi seçtiyseniz oradan kodu kopyalamanız lazım.  Telefon numarasını seçtiyseniz buradan kodu kopyalamanız lazım. Not: telefon numarası için eğer kod gelmiyorsa bildirim ayarlarını açmanız lazım.
  • Daha sonra yeni şifremizi oluşturuyoruz ve şifreyi sıfırlaya tıklıyoruz.
  • Gelen ekranda şifreni neden değiştirdin diye soruyor. Seçeneklerden bir tanesini seçiyoruz ve işlem bu kadar.


Yardımcı olması için YouTube videomuz yayında.


Eğer twitter hesabınıza ait mail adresine ulaşamıyorsanız ve telefon numaranız değiştiyse yardım merkezinden https://help.twitter.com/tr/managing-your-account/locked-and-limited-accounts sorununuzu açıklayan bir mesaj atıyorsunuz ve cevabı bekliyorsunuz.


Yorumlar