İnstagram Şifremi Unuttum - Şifremi Nasıl Değiştiririm

Instagram, milyonlarca insanın severek takip ettiği sosyal medya mecralarından bir tanesidir. Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformu Instagram'ı, kullanıcılar günlük hayatında oldukça aktif olarak kullanıyorlar. Sosyal medya platformlarının artması sonucunda bir çok şifreyi aklımızda tutmamız gerekliliği ortaya çıkmıştır.

Günümüzde kullanıcılar gün içerisinde İnstagram gibi sosyal medya mecralarını yüzlerce kez ziyaret etmektedir. Bu yüzden de genelde sahip oldukları cihazlara Instagram şifrelerini kaydederler. Web tarayıcıları ve akıllı telefonlar gibi cihazlar üzerinden giriş yapılan Instagram, uzun süre boyunca bu cihazlarda açık bulunmaktadır. Bu yüzden kullanıcılar şifre belirledikten sonra genelde şifrelerini unuturlar.



Yeni bir bilgisayar veya telefon üzerinden kendi hesaplarını açabilmek için tekrar şifre girilmesi gerekir. Unutulan şifreler ise çoğu zaman bu aşamada baş ağrıtır. Eğer siz de, İnstagram şifremi nasıl sıfırlarımve şifremi nasıl değiştirirm diye düşünüyorsanız , hangi adımları takip etmeniz gerektiğini bu yazımızdan öğrenebilirsiniz.
  
İnstagram Şifremi Nasıl Değiştiririm ?
  • İlk olarak https://www.instagram.com/?hl=tr adresine gidin.
  • Gelen ekranda şifremi unuttum butonuna tıklıyoruz.
  • Daha sonra kullanıcı adını giriyoruz (e posta veya tel numarasıda olur) ve giriş bağlantısı gönder butonuna tıklıyoruz.
  • E-posta adresinize gelen maili açıyoruz ve reset password butonuna tıklıyoruz.
  • Gelen ekranda yeni şifremizi belirliyoruz ve şifreyi yenile butonuna tıklıyoruz. İşlem bu kadar. Artık yeni şifrenizle instagram hesabınıza girebilirsiniz.


Yardımcı olması için YouTube videomuz yayında.



Yorumlar