Snapchat Kısayol Oluşturma


Snapchat kısayol oluşturmak, sizi istediğiniz kişilere kolayca ulaşıp hızlı bir şekilde erişiminizi sağlayan yöntemdir. Snapchat kullanıcıları kendi kısayollarını oluşturarak istediği kişileri bularya listeleyebilir. Bu şekilde snapleriniz ve mesajlarınız anında o kişilere gönderebilirsiniz.



Snapchat'te oluşturulan kısayollar kolay bir şekilde silinebilir. Eğer uygulamada çok sayıda arkadaşınız varsa özel arkadaşlarınız için oluşturacağınız kısayollar işinizi oldukça kolaylaştıracaktır. 


Snapchat Kısayol Oluşturma Nasıl Yapılır?

  • Öncelikle Snapchat uygulamasını açıyoruz.


  • Daha sonra herhangi bir sanp oluşturuyoruz ve sağ alt tarafta göndere tıklıyoruz. Burada kısayol ikonumuz olmadığı için kısayol oluşturmamız gerekecek.
  • Üst tarafta bulunan şuna göndere tıklıyoruz. Tıkladıktan sonra sol üst tarafta kısayol oluştur butonu geliyor. Buraya tıklıyoruz.
  • Daha sonra kısayol oluşturmak istediğimiz kişileri işaretliyoruz.
  • Üst tarafta bulunan emoji seç tıklıyoruz ve kısayol sekmemize bir emoji seçiyoruz.
  • Son olarak alt tarafta kısayol oluştur seçeneğine tıklıyoruz ve işlem bu kadar.
Artık sohbete girdiğinizde veya snap göndermek istediğinizde bu kısayol ile arkadaşlarınıza toplu bir şekilde gönderim yapabilirsiniz. Atacağınız snapler anında hepsine ulaşacaktır. Oluşturduğunuz bu kısayola yeni kişiler ekleyebilirsiniz veya artık olmasını istemediğiniz kişileri listeden çıkarabilirsiniz.

Yardımcı olması için YouTube videomuz yayında.

Yorumlar